Πέμπτη, 14 Μαΐου 2009

Μανιτάρια με φέτα


Συστατικά:
- 2 κονσέρβες με μανιτάρια κομμένα σε φέτες των 400 γρ
- φέτα τριμμένη (1 φλυτζάνι του τσαγιού)
- μαϊντανό ψιλοκομμένο (2 κουταλιές της σούπας)
- Αλάτι, πιπέρι
- Λάδι (2 κουταλιές της σούπας)


Εκτέλεση:
1.Ξεπλένουμε με πολύ νερό τα μανιτάρια , 2 με 3 φορές ώστε να φύγουν όσο γίνεται τα συντηρητικά
2. Ρίχνουμε το λάδι και τα μανιτάρια σε ένα τηγάνι και ανακατεύουμε τακτικά ώστε να σωταριστούν καλά.
3. Αλατοπιπερώνουμε και όταν τα κατεβάζουμε από τη φωτιά ρίχνουμε τη φέτα και γαρνίρουμε με τον μαϊντανό

Καλή Όρεξη!!

Σημείωση:
Πρόκειται για ένα ορεκτικό πολύ δροσερό, ελαφρύ πλούσιο σε πρωτεΐνες και πολύ χαμηλά λιπαρά. Προσωπικά, έχω βρει ένα καταπληκτικό τυροκομείο που πουλάει την πιο νόστιμη φέτα που έχω φάει ποτέ και έχει μόνο 7% λιπαρά με τη διαφορά ότι προέρχεται από φυσική επεξεργασία και όχι από σκόνες και χημικά που χρησιμοποιούν όλες οι μεγάλες εταιρείες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου