Κυριακή, 17 Μαΐου 2009

Αραβικά πιτάκια



















Συστατικά:
- αραβικές πίτες
- αλάτι, γλυκιά πάπρικα
- ρίγανη
- ελαιόλαδο

Εκτέλεση:
1. Κόβουμε τις αραβικές πίτες στα 4
2. Ραντίζουμε με ελάχιστο ελαιόλαδο
3. Αλατίζουμε, πασπαλίζουμε με πάπρικα και ρίγανη
4. Ψήνουμε στην τοστιέρα για λίγα 2 -3 λεπτά μέχρι να γίνουν τραγανές

Καλή σας Απόλαυση!!!

Σημείωση: Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως συνοδευτικό, αντί για ψωμί ακόμα και μέσα στη σαλάτα αντί για κρουτόν αν κοπούν σε μικρά κομματάκια . Είναι τόσο νόστιμα που πολλές φορές τα τρώω όταν έχω έντονη ανάγκη γα πατατάκια. Ξεγελάει τις λιγούρες....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου