Τρίτη, 26 Μαΐου 2009

Παντζάρια Σαλάτα




Συστατικά:
- 5- 6 μέτρια παντζάρια
- αλάτι
- ξύδι (τουλάχιστον 2 κουταλιές)
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 3 κουταλιές καλαμπόκι βρασμένο
- 2 κουταλιές λάδι

Εκτέλεση:
1. Καθαρίζουμε τα παντζάρια και τα βράζουμε σε αλατισμένο νερό για 15-20 λεπτά μέχρι να τρυπιούνται σχετικά εύκολα

2. Αφήνουμε να κρυώσουν και τα ξεφλουδίζουμε

3. Βράζουμε το κατεψυγμένο καλαμπόκι για 3-4 λεπτά

3. Κόβουμε τα παντζάρια σε χοντρουλές φέτες, τα απλώνουμε σε μια πιατέλα και ρίχνουμε το ελαιόλαδο, το ξύδι και το πολτοποιημένο σκόρδο

4. Τέλος, γαρνίρουμε με καλαμπόκι


Τέλος να σας υπενθυμίσω:
  • Αν θέλετε να μην χάνετε τις νέες συνταγές, παρακαλώ κάντε like στην επίσημη σελίδα του blog στο Facebook
  • Αν σας άρεσε η συνταγή, κοινοποιήστε τη στους φίλους σας στο facebook
  • Το φτιάξατε και σας άρεσε? Περιμένω να μου στείλετε τις δικές σας φωτογραφίες καθώς και το πως σας φάνηκε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου