Τρίτη, 26 Μαΐου 2009

Παντζάρια Σαλάτα






Συστατικά:
- 5- 6 μέτρια παντζάρια
- αλάτι
- ξύδι (τουλάχιστον 2 κουταλιές)
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 3 κουταλιές καλαμπόκι βρασμένο
- 2 κουταλιές λάδι

Εκτέλεση:
1. Καθαρίζουμε τα παντζάρια και τα βράζουμε σε αλατισμένο νερό για 15-20 λεπτά μέχρι να τρυπιούνται σχετικά εύκολα

2. Αφήνουμε να κρυώσουν και τα ξεφλουδίζουμε

3. Βράζουμε το κατεψυγμένο καλαμπόκι για 3-4 λεπτά

3. Κόβουμε τα παντζάρια σε χοντρουλές φέτες, τα απλώνουμε σε μια πιατέλα και ρίχνουμε το ελαιόλαδο, το ξύδι και το πολτοποιημένο σκόρδο

4. Τέλος, γαρνίρουμε με καλαμπόκι

Καλή όρεξη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου