Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2009

Φασολάκια Σαλάτα



Συστατικά:
- φασολάκια πράσινα λεπτά (κατεψυγμένα)
- αλάτι
- λεμόνι
- ελαιόλαδο

Εκτέλεση:
1. Βράζουμε τα φασολάκια για 10 λεπτά το πολύ, σε αλατισμένο νερό
2. Τα τοποθετούμε σε ένα πιάτο και ρίχνουμε λεμόνι και ελαιόλαδο κατά βούληση

Καλή Όρεξη!!!

Συμβουλή:
Φροντίστε το νερό να μην ξεπερνάει τα φασολάκια για να παραμείνουν πράσινα και τρυφερά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου