Κυριακή, 9 Μαΐου 2010

Πιπεροτυρόπιτα με γιαούρτι της τεμπέλας



Συστατικά:
- 8 πιπεριές Φλωρίνης
- 250 gr τυρί με χαμηλά λιπαρά
- 150 gr φέτα με χαμηλά λιπαρά
- 3 κεσεδάκια στραγγιστό γιαούρτι 2%
- 20 ελιές
- αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (1 ποτήρι του νερού)
- γάλα (περίπου μισό ποτήρι του νερού)
- 4 κ.σ ελαιόλαδο
- αλάτι, πιπέρι, δυόσμο

Εκτέλεση:
1. Κόβουμε σε μπαστουνάκια τις πιπεριές και σε μικρά κομμάτια τις ελιές
2. Βάζουμε σε ένα μπολ με την παρακάτω σειρά τα γιαούρτια, τα τυριά, τις πιπεριές, τις ελιές, το δύόσμο, το ελαιόλαδο, πιπέρι και αλάτι αν χρειάζεται και ανακατεύουμε πολύ καλά

3. Βάζουμε σιγά σιγά το αλεύρι και ανακατεύουμε καλά
4. Προσθέτουμε γάλα τόσο ώστε να μην είναι τόσο σφικτό
5. Αδειάζουμε σε ταψί και ψήνουμε στους 180, περίπου μια ώρα

Καλή όρεξη!!!