tag:blogger.com,1999:blog-4101323395417760256.post7240916218630335373..comments2023-06-25T15:45:54.369+03:00Comments on Νόστιμες κ Υγιεινές Συνταγές: Κουλούρι Θεσσαλονίκης με αλεύρι ΖέαςΕυαγγελία Βλασσοπούλουhttp://www.blogger.com/profile/08726375201049310182noreply@blogger.comBlogger30125tag:blogger.com,1999:blog-4101323395417760256.post-62136680006656663452018-05-02T22:31:31.767+03:002018-05-02T22:31:31.767+03:00Σε ευχαριστω που απαντησες τοσο γρηγορα. Θα το δοκ...Σε ευχαριστω που απαντησες τοσο γρηγορα. Θα το δοκιμασω μες στο ΣΚ και θα σου πω!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4101323395417760256.post-74554661376052433002018-05-02T21:25:50.253+03:002018-05-02T21:25:50.253+03:00Μια χαρά θα γίνουν.ίσως χρειαστεί λίγο λιγότερο νε...Μια χαρά θα γίνουν.ίσως χρειαστεί λίγο λιγότερο νερό, μιλάμε για 10 γρ..θα το δεις πως θα πλάθεται!Ευαγγελία Βλασσοπούλουhttps://www.blogger.com/profile/08726375201049310182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4101323395417760256.post-51964621297536374492018-05-02T20:03:17.873+03:002018-05-02T20:03:17.873+03:00Ερώτηση: Αν τα κάνω με μισό αλευρι ζεας και μισο γ...Ερώτηση: Αν τα κάνω με μισό αλευρι ζεας και μισο γ.ο.χ χρειάζεται άλλες μετατροπες η συνταγη; Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4101323395417760256.post-2381665275101907702017-12-14T19:24:10.682+02:002017-12-14T19:24:10.682+02:00Πέρα απο τη ζυγαριά δεν μπρω να σκεφτώ κατι αλλο. ...Πέρα απο τη ζυγαριά δεν μπρω να σκεφτώ κατι αλλο. :) Ευαγγελία Βλασσοπούλουhttps://www.blogger.com/profile/08726375201049310182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4101323395417760256.post-39678994567108141502017-12-14T18:20:29.892+02:002017-12-14T18:20:29.892+02:00Αλεύρι Ζέας (λευκό) Αγρόκτημα Αντωνόπουλου. Αλεύρι Ζέας (λευκό) Αγρόκτημα Αντωνόπουλου. Arishttps://www.blogger.com/profile/06461173113983606277noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4101323395417760256.post-41787857313809301352017-12-14T16:59:24.756+02:002017-12-14T16:59:24.756+02:00Χαίρομαι που σου άρεσαν. Καλα κανεις κ ρωτάς...σίγ...Χαίρομαι που σου άρεσαν. Καλα κανεις κ ρωτάς...σίγουρα βοηθάς κ αλλους με τις ιδιες απορίες Ευαγγελία Βλασσοπούλουhttps://www.blogger.com/profile/08726375201049310182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4101323395417760256.post-81896296878546730662017-12-14T16:57:44.002+02:002017-12-14T16:57:44.002+02:00Τι αλευρι εννοωΤι αλευρι εννοωΕυαγγελία Βλασσοπούλουhttps://www.blogger.com/profile/08726375201049310182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4101323395417760256.post-16876988380678132032017-12-14T16:57:08.877+02:002017-12-14T16:57:08.877+02:00Δεν χρειαζόταν να πετάξεις το ενα γρ μαγιάς. Χμ, ο...Δεν χρειαζόταν να πετάξεις το ενα γρ μαγιάς. Χμ, οι ζυγαριά κουζινας δεν εχουν απόλυτη ακρίβεια. Δηλαδή για παράδειγμα τα 80,01 και τα 80,99 τα δείχνει 80. Τια λέει χρησιμοποίησες; Ευαγγελία Βλασσοπούλουhttps://www.blogger.com/profile/08726375201049310182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4101323395417760256.post-3188373191130830092017-12-14T16:53:40.714+02:002017-12-14T16:53:40.714+02:00Ακριβώς Ακριβώς Ευαγγελία Βλασσοπούλουhttps://www.blogger.com/profile/08726375201049310182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4101323395417760256.post-23841745332619477912017-12-14T16:53:10.960+02:002017-12-14T16:53:10.960+02:00Ναι,έτσι. Όταν ενεργοποιείται η μαγιά βγάζει φουσκ...Ναι,έτσι. Όταν ενεργοποιείται η μαγιά βγάζει φουσκάλες. Τωρα που ειναι χειμώνας θελει περισσότερη ώρα κ να ειναι κοντά σε ζεστό μέρος Ευαγγελία Βλασσοπούλουhttps://www.blogger.com/profile/08726375201049310182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4101323395417760256.post-543150480781357892017-12-13T00:19:50.223+02:002017-12-13T00:19:50.223+02:00Μάλλον αυτό γράφτηκε εκ παραδρομής και "το υπ...Μάλλον αυτό γράφτηκε εκ παραδρομής και "το υπόλοιπο" πήγαινε στο νερό και όχι στο αλεύρι αφού από τα 200γρ νερού είχαμε βάλει τα 50γρ στο πρώτο βήμα. Arishttps://www.blogger.com/profile/06461173113983606277noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4101323395417760256.post-44941800720359662017-12-13T00:16:32.668+02:002017-12-13T00:16:32.668+02:00Βρήκα από άλλη συνταγή πως ανακατεύουμε το νερό με...Βρήκα από άλλη συνταγή πως ανακατεύουμε το νερό με την ζάχαρη μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη και μετά προσθέτουμε την μαγιά και περιμένουμε για 5 λεπτά. Η μαγιά υποτίθεται πως φουσκώνει.Arishttps://www.blogger.com/profile/06461173113983606277noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4101323395417760256.post-64590705028122598112017-12-13T00:13:56.654+02:002017-12-13T00:13:56.654+02:00Ξεφουρνιστηκαν και είναι αρκετά νόστιμα. Τις φωτογ...Ξεφουρνιστηκαν και είναι αρκετά νόστιμα. Τις φωτογραφίες θα τις στείλω στο Facebook γιατί δεν βλέπω την επιλογή εδώ.<br />Υ.Γ. Οι παραπάνω απορίες είναι για να διευκολύνουν όσους είναι πραγματικά άσχετοι και όχι για να κουράσουν τους υπόλοιπους 😉 Arishttps://www.blogger.com/profile/06461173113983606277noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4101323395417760256.post-29360779350098232102017-12-12T23:54:47.439+02:002017-12-12T23:54:47.439+02:00. Μετρώντας με ακρίβεια όλα τα υλικά (ακόμα και απ.... Μετρώντας με ακρίβεια όλα τα υλικά (ακόμα και από το φακελάκι της μαγιάς πέταξα το ένα γραμμάριο για να μείνουν 8) το ζυμάρι μου ζυγιζει 780γρ και βγάζει 10 μπαλάκια των 78γρ. Πώς δικαιολογείται η απόκλιση των 100γρ σε σχέση με το δικό σου που έβγαλε 11 των 80γρ;<br />5.Αν και προειδοποιησες πως θα κολλουσε η ζύμη εμένα δεν κολλούσε καθόλου. Είναι αυτό ενδεικτικό πως δεν φουσκωσε αρκετά ή πως εγινε κάποιο άλλο λάθος;Arishttps://www.blogger.com/profile/06461173113983606277noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4101323395417760256.post-85995372734255691692017-12-12T21:31:20.343+02:002017-12-12T21:31:20.343+02:003. Στο δεύτερο βήμα της εκτέλεσης γραφεις: "2...3. Στο δεύτερο βήμα της εκτέλεσης γραφεις: "2. Μετά από λίγο προσθέτουμε το υπόλοιπο αλεύρι,.." Γιατί το υπόλοιπο; Έπρεπε να βάλουμε αλεύρι και στο πρώτο βήμα;Arishttps://www.blogger.com/profile/06461173113983606277noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4101323395417760256.post-68156202230976099142017-12-12T21:28:42.332+02:002017-12-12T21:28:42.332+02:00Έχω ξεκινήσει να τα φτιάχνω και γράφω τις απορίες ...Έχω ξεκινήσει να τα φτιάχνω και γράφω τις απορίες μου μία μία.<br />1. Την μαγιά με την ζάχαρη και το νερό τα ανακατεύουμε λίγο ή μέχρι να μην υπάρχουν κομματάκια;<br />2. Όταν λες το αφήνουμε λίγο και να ενεργοποιηθεί η μαγιά πόσα λεπτά εννοείς; Την ενεργοποίηση την καταλαβαίνουμε και οπτικά;Arishttps://www.blogger.com/profile/06461173113983606277noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4101323395417760256.post-43239364232612148392017-11-05T22:40:37.811+02:002017-11-05T22:40:37.811+02:00Χαίρομαι που σου άρεσαν. Όντως μαλακώνουν και γι α...Χαίρομαι που σου άρεσαν. Όντως μαλακώνουν και γι αυτό γράφω στις οδηγίες ότι πρέπει να γίνει ο εμποτισμός στο πετιμεζόνερο πολύ γρήγορα, ούτε ένα δευτερόλεπτο δηλαδή το μπλουμ!!!!τα φαγατε όλα καλε ή κράτησες κ στην κατάψυξη??Ευαγγελία Βλασσοπούλουhttps://www.blogger.com/profile/08726375201049310182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4101323395417760256.post-42102244841362090382017-11-03T20:53:01.268+02:002017-11-03T20:53:01.268+02:00Επιτέλους σήμερα τα έφτιαξα. Είναι υπέροχα! Με δυσ...Επιτέλους σήμερα τα έφτιαξα. Είναι υπέροχα! Με δυσκόλεψαν λίγο γιατί διαλύονταν πολύ εύκολα. Νομίζω πως έβαλα πολύ νερό στο πετιμέζι, θα έπρεπε να είναι πιο πηχτό ίσως. Αλλά τα κατάφερα και τελικά τα απόλαυσα! Υπάρχει όμως πρόβλημα Ευαγγελία. Δεν μπορώ να σταματήσω να τρώω!ειναι απίστευτες οι συνταγές σου!Τουλίταhttps://www.blogger.com/profile/13309438688090377637noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4101323395417760256.post-28107167419393021052017-09-07T00:18:35.848+03:002017-09-07T00:18:35.848+03:00Ναι,οπωσδήποτε!!Ναι,οπωσδήποτε!!Ευαγγελία Βλασσοπούλουhttps://www.blogger.com/profile/08726375201049310182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4101323395417760256.post-90543380440055207242017-09-07T00:17:24.865+03:002017-09-07T00:17:24.865+03:00Τι υπέροχα νεα. Χαιρομαι πολυ που σου άρεσαν. Στει...Τι υπέροχα νεα. Χαιρομαι πολυ που σου άρεσαν. Στειλε μου κ φωτο αν θες να σε καμαρώσω!!! Ελπιζω να δοκιμάσεις κ άλλες συνταγες και να σου αρέσουν. Ευαγγελία Βλασσοπούλουhttps://www.blogger.com/profile/08726375201049310182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4101323395417760256.post-31606426827238582932017-09-06T23:58:25.014+03:002017-09-06T23:58:25.014+03:00φουρνισα και εγω αποψε! πολυ ωραια κουλουρια! εβγα...φουρνισα και εγω αποψε! πολυ ωραια κουλουρια! εβγαλα 12!<br /> ευχαριστουμε για την συνταγη!!antzi!https://www.blogger.com/profile/12472739988795347237noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4101323395417760256.post-6569592906810780172017-09-06T16:09:21.691+03:002017-09-06T16:09:21.691+03:00Σας ευχαριστώ και εγώ! Θα το δοκιμάσω κάποια στιγμ...Σας ευχαριστώ και εγώ! Θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή και θα σας πω τι έγινε. Περιμένουμε νέες συνταγές για σνακς και φαγητά για την επιστροφή στο σχολείο :)Μαρίναnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4101323395417760256.post-84211484639275755782017-09-06T13:29:58.963+03:002017-09-06T13:29:58.963+03:00Σας ευχαριστώ πολύ για τα θερμά σας λόγια. Δεν το ...Σας ευχαριστώ πολύ για τα θερμά σας λόγια. Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά πιστεύω ότι δε θα υπάρχει πρόβλημα. Ευαγγελία Βλασσοπούλουhttps://www.blogger.com/profile/08726375201049310182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4101323395417760256.post-71192549693955379142017-09-06T13:18:23.106+03:002017-09-06T13:18:23.106+03:00καλησπέρα σας!
οι συνταγές σας είναι εξαιρετικές!...καλησπέρα σας! <br />οι συνταγές σας είναι εξαιρετικές! έχω μια ερώτηση, μπορούμε να ετοιμάσουμε τα κουλούρια και να τα καταψύξουμε χωρίς να τα έχουμε ψήσει πρώτα;Μαρίναnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4101323395417760256.post-32780179344642671862017-09-02T19:30:12.155+03:002017-09-02T19:30:12.155+03:00Ναι, έτσι, επιλέγουμε συνειδητά με τι θα τροφπδοτή...Ναι, έτσι, επιλέγουμε συνειδητά με τι θα τροφπδοτήσουμε τον οργανισμό μας Ευαγγελία Βλασσοπούλουhttps://www.blogger.com/profile/08726375201049310182noreply@blogger.com