tag:blogger.com,1999:blog-4101323395417760256.post8324384809582721312..comments2023-06-25T15:45:54.369+03:00Comments on Νόστιμες κ Υγιεινές Συνταγές: Κριτσίνια με αλεύρι Ζέας και σπανάκι Ευαγγελία Βλασσοπούλουhttp://www.blogger.com/profile/08726375201049310182noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-4101323395417760256.post-28122602764537048012018-03-02T21:16:00.354+02:002018-03-02T21:16:00.354+02:00Πάλι καλά που βγήκαν νόστιμα. Σίγουρα θα σε παίδεψ...Πάλι καλά που βγήκαν νόστιμα. Σίγουρα θα σε παίδεψε πολύη ζύμη, δε φουσκώνει, δεν έχει ελαστικότητα!!!! μπράβο πάντως για την υπομονή σου κ ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!Ευαγγελία Βλασσοπούλουhttps://www.blogger.com/profile/08726375201049310182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4101323395417760256.post-59369622778341821702018-03-01T23:35:29.644+02:002018-03-01T23:35:29.644+02:00Η αλήθεια είναι ότι με παιδεψαν πολύ και στη συνέχ...Η αλήθεια είναι ότι με παιδεψαν πολύ και στη συνέχεια , αλλά βγήκαν πολύ πολύ νόστιμα . Ήθελα να χρησιμοποιησω το συγκεκριμένο αλεύρι γιατί ήταν βιολογικό και πλησίαζε η ημερομηνία λήξης , ελλείψει εμπειρίας βέβαια το έκανα με ελαφριά καρδιά ,την επόμενη φορά θα χρησιμοποιησω σίγουρα ζεας. Μα μου έκανε εντύπωση γιατί έχω κάνει κι άλλες απ τις υπέροχες συνταγές σας και ήταν πάντα πετυχημένες... Τέλος καλό όλα καλά και πάλι σας ευχαριστώ για το χρόνο σας !Χαράnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4101323395417760256.post-57477192528292855092018-03-01T19:30:09.171+02:002018-03-01T19:30:09.171+02:00170 νερό και 50 λάδι. Ανάλογα το αλευρι κ την υγρα...170 νερό και 50 λάδι. Ανάλογα το αλευρι κ την υγρασία απο το σπανάκι μπορει να χρειαςτει να προσθέσει κάποιος 10 γρ παραπάνω. Το καλαμποκάλευρο το αποφεύγω γιατι εχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Μπορειτε να βάζετε καλαμποκάλευρο αλλα όχι πανω απο 100- 150 γρ. Πως βγήκαν τελικα;Ευαγγελία Βλασσοπούλουhttps://www.blogger.com/profile/08726375201049310182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4101323395417760256.post-39093161321451822112018-02-28T23:38:53.381+02:002018-02-28T23:38:53.381+02:00Χαίρετε ! Έχω ετοιμάσει τη ζύμη με αλεύρι καλαμποκ...Χαίρετε ! Έχω ετοιμάσει τη ζύμη με αλεύρι καλαμποκιού, βρίσκεται στην φάση της ξεκούρασης αυτή τη στιγμή, παρολα αυτά όταν αναμιχθηκαν όλα τα υλικά , χρειάστηκε να προσθέσω κι άλλο υγρό (έβαλα νερό ) διότι αλλιώς δεν ήταν εφικτό να ομογενοποιηθει το ζυμάρι μου ..θεωρείτε ότι έπαιξε ρόλο το αλεύρι ή τα 170 γραμμάρια νερού είναι 170 συν 100 στο αρχικό μίγμα με τη μαγιά ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Χαράnoreply@blogger.com