Κυριακή, 5 Ιουλίου 2009

Χυλοπίτες κοκκινιστές





Συστατικά:
- Χυλοπίτες
- Χυμό ντομάτας
- Αλάτι, Πιπέρι, Πάπρικα γλυκιά (κατά βούληση)
- Ρίγανη, δυόσμο (για το καθένα όσο χωράει στη μύτη ενός μικρού κουταλιού)
- Σκόρδο τριμμένο (μισό κουταλάκι του γλυκού)
- 2 κουταλιές της σούπας μυτζήθρα τριμμένη ή παρμεζάνα για κάθε πιάτο
- ελαιόλαδο κατά βούληση

Εκτέλεση:
1. Βάζουμε νερό στη κατσαρόλα και διαλύουμε τον χυμό ντομάτας

2. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, πάπρικα γλυκά, ρίγανη, δυόσμο, σκόρδο και αφήνουμε μέχρι να βράσει

3. Έπειτα, ρίχνουμε τις χυλοπίτες και χαμηλώνουμε λίγο τη φωτιά

4. Τις βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου ανακατεύοντας ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να μην κολλήσουν

5. Σερβίρουμε και πασπαλίζουμε με τη φρεσκοτριμμένη χωριάτικη μυτζήθρα

Καλή Όρεξη!!!


Τέλος να σας υπενθυμίσω:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου