Συστατικά:
- 3 αυγά
- 2 πιπεριές κέρατο κομμένες σε μικρά τετραγωνάκια
- 1/2 πιπεριά Φλωρίνης
- 1 πολύ μικρό κρεμμύδι φρέσκο ψιλοκομμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες ή 1 κουταλάκι του γλυκού σκόρδο σε σκόνη
- 2 ντομάτες σε κύβους ή 1 κονσέρβα ντομάτας
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού γάλα με χαμηλά λιπαρά
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού φέτα με χαμηλά λιπαρά κομμένη σε μικρά κομμάτια
- 2 κουταλιές της σούπας ελιές κομμένες σε φέτες
- 1 κουταλιά της σούπας λάδι
- 1 κουταλιά της σούπας ρίγανη
- Λίγο θυμάρι
- Αλάτι, Πιπέρι
Εκτέλεση:
1. Ρίχνουμε σε τηγάνι το λάδι με το κρεμμύδι, το σκόρδο, τις πιπεριές και τις ντομάτες και αφήνουμε να μαγειρευτεί η σάλτσα για 10 λεπτά
2. Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και αλατοπιπερώνουμε
3. Ρίχνουμε τα αυγά στη σάλτσα και ανακατεύουμε συνεχώς
4. Μετά από 5- 8 λεπτά περίπου λίγο πριν να είναι έτοιμο το φαγητό ρίχνουμε τη ρίγανη, το θυμάρι και τη φέτα.
5. Συνεχίζουμε να ανακατεύουμε για 3-5 λεπτά και σερβίρουμε
Καλή Όρεξη!
Τέλος να σας υπενθυμίσω:
- Αν θέλετε να μην χάνετε τις νέες συνταγές, παρακαλώ κάντε like στην επίσημη σελίδα του blog στο Facebook
- Αν σας άρεσε η συνταγή, κοινοποιήστε τη στους φίλους σας στο facebook
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου