Πέμπτη 9 Απριλίου 2009

Στραπατσάδα Σπέσιαλ





















Συστατικά:
- 3 αυγά
- 2 πιπεριές κέρατο κομμένες σε μικρά τετραγωνάκια
- 1/2 πιπεριά Φλωρίνης
- 1 πολύ μικρό κρεμμύδι φρέσκο ψιλοκομμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες ή 1 κουταλάκι του γλυκού σκόρδο σε σκόνη
- 2 ντομάτες σε κύβους ή 1 κονσέρβα ντομάτας
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού γάλα με χαμηλά λιπαρά
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού φέτα με χαμηλά λιπαρά κομμένη σε μικρά κομμάτια
- 2 κουταλιές της σούπας ελιές κομμένες σε φέτες
- 1 κουταλιά της σούπας λάδι
- 1 κουταλιά της σούπας ρίγανη
- Λίγο θυμάρι
- Αλάτι, Πιπέρι

Εκτέλεση:
1. Ρίχνουμε σε τηγάνι το λάδι με το κρεμμύδι, το σκόρδο, τις πιπεριές και τις ντομάτες και αφήνουμε να μαγειρευτεί η σάλτσα για 10 λεπτά

2. Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και αλατοπιπερώνουμε

3. Ρίχνουμε τα αυγά στη σάλτσα και ανακατεύουμε συνεχώς

4. Μετά από 5- 8 λεπτά περίπου λίγο πριν να είναι έτοιμο το φαγητό ρίχνουμε τη ρίγανη, το θυμάρι και τη φέτα.

5. Συνεχίζουμε να ανακατεύουμε για 3-5 λεπτά και σερβίρουμε

Καλή Όρεξη!

Τέλος να σας υπενθυμίσω:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου