Συστατικά:
- 3 -4 Πατάτες
- 1 Λεμόνι
- Μουστάρδα απαλή (1 γεμάτη κουταλιά της σούπας)
- Σκόρδο (1 κουταλάκι του γλυκού σε σκόνη)
- Ρίγανη (1 κουταλιά της σούπας )
- 1 κλαράκι φρέσκο δεντρολίβανο ή (προαιρετικά)
- Αλάτι, πιπέρι πάπρικα
Εκτέλεση:
1. Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε στο σχήμα που επιθυμούμε
2. Τις βράζουμε σε αλατισμένο νερό που έχουμε ρίξει και το δεντρολίβανο για 10 λεπτά (μέχρι να τρυπιούνται εύκολα χωρίς να διαλύονται)
3. Όσο βράζουν οι πατάτες χτυπάμε το λεμόνι, τη μουστάρδα, το σκόρδο, τη ρίγανη, το πιπέρι και την πάπρικα
4. Απλώνουμε τις πατάτες σε ένα ταψάκι και περιχύνουμε με το μείγμα μας
5. Ψήνουμε μέχρι να ξεροψηθούν (για 20 λεπτά περίπου)
Σημείωση
Η συνταγή αυτή εκτός των άλλων γίνεται πολύ πιο γρήγορα από τις κλασικές πατάτες φούρνου και δε χρειάζονται λάδι ή βούτυρο για να είναι νόστιμες.
Καλή Όρεξη!
Τέλος να σας υπενθυμίσω:
- Αν θέλετε να μην χάνετε τις νέες συνταγές, παρακαλώ κάντε like στην επίσημη σελίδα του blog στο Facebook
- Αν σας άρεσε η συνταγή, κοινοποιήστε τη στους φίλους σας στο facebook
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου