Συστατικά:
- 4 ντομάτες
- 2 κρεμμύδια
- ελαιόλαδο
- 1/2 συσκευασία τυρί Philadelphia 12% λιπαρά
- αλάτι
- ελάχιστη ζάχαρη
- εστραγκόν
- ζυμαρικά της αρεσκέιας σας (οι βίδες ταιριάζουν καλύτερα)
Εκτέλεση:
1. Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια και τα περνάμε από το μπλέντερ μέχρι να λιώσουν
2. Πλένουμε τις ντομάτες και τις περνάμε από τον τρίφτη
3. Στον πάτο μιας κατσαρόλας βάζουμε λίγο νερό και συνεχίζουμε με ελαιόλαδο, μέχρι να καλυφτεί ο πάτος. Ρίχνουμε το κρεμμύδι και σωτάρουμε για 3-4 λεπτά
4. Στη συνέχεια ρίχνουμε το χυμό από τις 4 ντομάτες, τη ζάχαρη και αλατίζουμε
5. Ανακατεύουμε, ρίχνουμε λίγο νερό, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να βράσει για 30 λεπτά περίπου- μέχρι να πιει όλα τα υγρά.
6. Προς το τέλος, ρίχνουμε το εστραγκόν και κατεβάζουμε από τη φωτιά
7. Τέλος βάζουμε τη μισή συσκευασία από το Philadelphia και ανακατεύουμε καλά
8. Σερβίρουμε με βίδες
Καλή Όρεξη!!!
Σημείωση:
Δεν έχετε δοκιμάσει πιο νόστιμη σάλτσα, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΤΗ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ. Τη συνταγή μου την είχε δώσει πριν από 10 δέκα χρόνια περίπου, μια από τις καλύτερες μαγείρισσες που έχω γνωρίσει
Τέλος να σας υπενθυμίσω:
- Αν θέλετε να μην χάνετε τις νέες συνταγές, παρακαλώ κάντε like στην επίσημη σελίδα του blog στο Facebook
- Αν σας άρεσε η συνταγή, κοινοποιήστε τη στους φίλους σας στο facebook
Αααχ πρέπει να είναι καταπληκτική συνταγή!! Θ α την δοκιμάσω τώρα που κάθομαι σπίτι!!Ντομάτα+τυρι κρέμα+ζυμαρικά= Μουρλια!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΔίκιο έχεις!Με ντομάτες γίνεται τέλεια!!Έτσι μ'αρέσει κι εμένα και μάλιστα και με ντοματίνια!Ειλικρινά από τα πιο νόστιμα πιάτα κι ας είναι απλό!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλή εβδομάδα!
Κορίτσια, δοκιμάστε το οπωσδήποτε.Θα περιμένω τα σχόλια σας. Καλωσήρθατε στη blogoπαρέα μας
ΑπάντησηΔιαγραφή