Συστατικά:
- 8 πιπεριές Φλωρίνης
- 250 gr τυρί με χαμηλά λιπαρά
- 150 gr φέτα με χαμηλά λιπαρά
- 3 κεσεδάκια στραγγιστό γιαούρτι 2%
- 20 ελιές
- αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (1 ποτήρι του νερού)
- γάλα (περίπου μισό ποτήρι του νερού)
- 4 κ.σ ελαιόλαδο
- αλάτι, πιπέρι, δυόσμο
Εκτέλεση:
1. Κόβουμε σε μπαστουνάκια τις πιπεριές και σε μικρά κομμάτια τις ελιές
2. Βάζουμε σε ένα μπολ με την παρακάτω σειρά τα γιαούρτια, τα τυριά, τις πιπεριές, τις ελιές, το δύόσμο, το ελαιόλαδο, πιπέρι και αλάτι αν χρειάζεται και ανακατεύουμε πολύ καλά
3. Βάζουμε σιγά σιγά το αλεύρι και ανακατεύουμε καλά
4. Προσθέτουμε γάλα τόσο ώστε να μην είναι τόσο σφικτό
5. Αδειάζουμε σε ταψί και ψήνουμε στους 180, περίπου μια ώρα
Τέλος να σας υπενθυμίσω:
- Αν θέλετε να μην χάνετε τις νέες συνταγές, παρακαλώ κάντε like στην επίσημη σελίδα του blog στο Facebook
- Αν σας άρεσε η συνταγή, κοινοποιήστε τη στους φίλους σας στο facebook
Πω πω Λιτσάκι μου! Φαίνεται υπέροχη και πολύ γρήγορη συνταγή! Με την πρώτη ευκαιρία θα την δοκιμάσω. Α! και δεν είμαι τεμπέλα απλά πολύασχολη..... Χι Χι ;)
ΑπάντησηΔιαγραφήΜαράκι μου να τη δοκιμάσεις οπωσδήποτε. Είναι σα pizza με πολύ πολύ λιγότερες θερμίδες. Έτσι είναι όπως τα λες, ελάχιστος χρόνος και πρέπει να φτιάχνουμε γρήγορα κ νόστιμα φαγητά
ΑπάντησηΔιαγραφήΠολύ ωραία συνταγή και εύκολη.
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαι οι πιπεριές Φλωρίνης μου αρέσουν αλλά σε πιτα δεν τις έχω δοκιμάσει. Εχει και γιαούρτι σίγουρα θα είναι πολύ νόστιμη
Μπράβο για τη συνταγή :)
Marion. δοκίμασε τη θα περιμένω σχόλια
ΑπάντησηΔιαγραφήΗ συνταγή σου φαίνεται πολύ νόστιμη. Θα την δοκιμάσω το συντομότερο.
ΑπάντησηΔιαγραφήΧαίρομαι πολύ Μαίρη. Θα περιμένω τα σχόλια σου
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο έφτιαξα με παραλλαγές (πρόσθεσα κολοκύθι και χαλούμι και έβαλα ρίγανη αντί δυόσμο). Ηταν πολύ νόστιμο. Εκτιμήθηκε από όλη την οικογένεια.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο κολοκύθι το έβαλες ωμό?? Ακούγεται πολύ ενδιαφέρον!Χαίρομαι πολύ που σας άρεσε!. Θα το δοκιμάω και εγώ με τη πρώτη ευκαιρία!!!Ευχαριστώ πολύ για το feedback!
ΑπάντησηΔιαγραφήΈψησα όλα τα λαχανικά με λίγο λάδι στο τηγάνι ώστε να μην κατεβάσουν πολύ νερό στο φορύρνο.
ΑπάντησηΔιαγραφήΝαι, σωστά καλά έκανες!!!!!Ευχαριστώ πολύ!!!Δεκτή κάθε πρόταση!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή