Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Σαλάτα λευκού και κόκκινου λάχανου με κινόα


Υλικά
- άσπρο λάχανο 
- κόκκινο λάχανο
- άσπρη κινόα
- ελαιόλαδο
- αλάτι
- λεμόνι

Εκτέλεση:
1. Ξεπλένουμε πολύ καλά την κινόα. Πολύ καλό ξέπλυμα, 3 λεπτά κάτω από τρεχούμενο νερό

2. Βράζουμε την κινόα με αρκετό αλάτι για15- 20 λεπτά περίπου.



3. Κόβουμε τα λάχανα με το μαντολίνο, ή όπως συνηθίζουμε

4. Ξεπλένουμε πολύ καλά την κινόα. Πάλι για 3 λεπτά κάτω από τρεχούμενο νερό


5. Μεταφέρουμε σε μια σαλατιέρα τα λάχανα, την κινόα αλατίζουμε και περιχύνουμε με ελαιόλαδο και χυμό λεμονιού


Τέλος να σας υπενθυμίσω:

1 σχόλιο: