- ΑΡΧΙΚΗ
- ΑΛΜΥΡΑ
- ΓΛΥΚΑ
- ΟΛΑ
- ΑΛΛΕΙΜΑΤΑ
- ΓΚΡΑΝΟΛΑ
- ΚΕΙΚ
- ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ
- ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ
- ΜΗΛΟΠΙΤΑ
- MUFFIN
- ΜΠΑΡΕΣ
- ΜΠΙΣΚΟΤΑ
- ΝΤΟΝΑΤ
- ΠΑΓΩΤΑ
- PANCAKES
- ΤΟΥΡΤΕΣ
- ΦΡΟΥΤΑ
- ΡΟΦΗΜΑΤΑ
- GREEN LIFE
- ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
- ΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ
Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010
Τραγανά φιλέτα μπακαλιάρου
Συστατικά
- 5-6 φιλέτα μπακαλιάρου
- 1 λεμόνι (χυμό και ξύσμα)
- αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, δεντρολίβανο
- 3-4 κ.σ ελαιόλαδο
Εκτέλεση
1. Τοποθετούμε λαδόκολα σε ένα ταψί
2. Πλένουμε τα φιλέτα μπακαλιάρου, τα βρέχουμε με το χυμό λεμονιού και τα τοποθετούμε πάνω στη λαδόκολλα
3. Πασπαλίζουμε τα φιλέτα με το ξύσμα από το λεμόνι
4. Ρίχνουμε από πάνω αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και δεντρολίβανο καιελαιόλαδο
5. Ψήνουμε στους 200-220 για 40- 50 λεπτά μέχρι να γίνουν τραγανά
Καλή Όρεξη!!!
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Mmm..!! ΤΕΛΕΙΟ
ΑπάντησηΔιαγραφήgeorgiaxara χαίρομαι που σου αρέσει !Δοκίμασε το και θα περιμένω σχόλια
ΑπάντησηΔιαγραφήΕυαγγελία μου καλώς σε βρήκα στο όμορφο και νόστιμο μπλοκ σου!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜου αρέσει πολύ ο μπακαλιάρος που έφτιαξες..τον φτιάχνω και εγώ για τους αγαπημένους μου και μας αρέσει τρελά!!!
Ειρήνη μου σε ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σου.
ΑπάντησηΔιαγραφήto psaraki sou einai oti prepei..elafru, nostimo kai eukolo sth mageirikh tou!
ΑπάντησηΔιαγραφήΆντε να φάω και λίγο ψάρι γιατί έχω τρελαθεί στο κοτόπουλο!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕχεις δίκιο! Το ψαράκι το έχουμε όλοι στα αζήτητα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠολύ ευκολο ακούγεται! η γαρνιτούρα που έχεις διπλα - το άσπρο- τι είναι?
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαι είναι δροσοσταλίτσα μου! Να το δοκιμάσεις...λάχανο είναι το άσπρο!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΩς καλοφαγάς που είμαι, τα πήρα και έφυγα.
ΑπάντησηΔιαγραφήχαχαχα, καλά έκανες!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή