Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Τραγανά φιλέτα μπακαλιάρου





Συστατικά
- 5-6 φιλέτα μπακαλιάρου
- 1 λεμόνι (χυμό και ξύσμα)
- αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, δεντρολίβανο
- 3-4 κ.σ ελαιόλαδο

Εκτέλεση
1. Τοποθετούμε λαδόκολα σε ένα ταψί
2. Πλένουμε τα φιλέτα μπακαλιάρου, τα βρέχουμε με το χυμό λεμονιού και τα τοποθετούμε πάνω στη λαδόκολλα
3. Πασπαλίζουμε τα φιλέτα με το ξύσμα από το λεμόνι
4. Ρίχνουμε από πάνω αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και δεντρολίβανο καιελαιόλαδο


5. Ψήνουμε στους 200-220 για 40- 50 λεπτά μέχρι να γίνουν τραγανά

Καλή Όρεξη!!!

11 σχόλια:

  1. georgiaxara χαίρομαι που σου αρέσει !Δοκίμασε το και θα περιμένω σχόλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευαγγελία μου καλώς σε βρήκα στο όμορφο και νόστιμο μπλοκ σου!!
    Μου αρέσει πολύ ο μπακαλιάρος που έφτιαξες..τον φτιάχνω και εγώ για τους αγαπημένους μου και μας αρέσει τρελά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειρήνη μου σε ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. to psaraki sou einai oti prepei..elafru, nostimo kai eukolo sth mageirikh tou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άντε να φάω και λίγο ψάρι γιατί έχω τρελαθεί στο κοτόπουλο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εχεις δίκιο! Το ψαράκι το έχουμε όλοι στα αζήτητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ ευκολο ακούγεται! η γαρνιτούρα που έχεις διπλα - το άσπρο- τι είναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και είναι δροσοσταλίτσα μου! Να το δοκιμάσεις...λάχανο είναι το άσπρο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ως καλοφαγάς που είμαι, τα πήρα και έφυγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή