Υλικά:
- 8- 10 φύλλα μαρουλιού
- μια χούφτα σπανάκι- 8-10 φυλλαράκια ρόκας
- 1 κρεμμυδάκι φρέσκο
- 1 μέτρια πιπεριά Φλωρίνης
- 2 κ.σ μαύρη σταφίδα
- 1 χούφτα καρύδια χονδροσπασμένα
- τους καρπούς από 1 μικρό ρόδι
- ελαιόλαδο
- χυμό λεμονιού
- αλάτι
Εκτέλεση:
1. Πλένουμε πολύ καλά όλα τα
λαχανικά
2. Ψιλοκόβουμε το μαρούλι, το σπανάκι
, τη ρόκα, το φρέσκο κρεμμυδάκι και ανακατεύουμε
3. Συνεχίζουμε με την πιπεριά, τη
σταφίδα, τα καρύδια και το ρόδι. (δείτε εδώ πώς να καθαρίσετε το ρόδι πολύ εύκολα)
4. Ανακατεύουμε και ρίχνουμε αλάτι,
ελαιόλαδο και χυμό λεμονιού κατά βούληση. Αφήνουμε τη σαλάτα να σταθεί για
5-10 λεπτά και καταναλώνουμε
Εννοείται ότι μπορείτε να τροποποιήσετε τις αναλογίες
σύμφωνα με το γούστο σας
Καλή σας απόλαυση!
Τέλος να σας υπενθυμίσω:
- Αν θέλετε να μην χάνετε τις νέες συνταγές, παρακαλώ κάντε like στην επίσημη σελίδα του blog στο Facebook
- Αν σας άρεσε η συνταγή, κοινοποιήστε τη στους φίλους σας στο facebook
Μία πλήρης σαλάτα !! Πολύ ωραία η πρώτη φωτό :-) !
ΑπάντησηΔιαγραφήΕχεις δίκιο, με ρίγος ρυζάκι γίνεται πλήρες γεύμα
ΔιαγραφήΕυχαριστω πολυ για τις πληροφορίες. Οντως πρόκειται περί εξαίρετης τροφης
ΑπάντησηΔιαγραφή