Πέμπτη, 9 Απριλίου 2009

Πικάντικη Φέτα Ψητή

Συστατικά:
-Φέτα με χαμηλά λιπαρά (2 κομμάτια σε μέγεθος παλάμης)
-Πιπεριά απλή ή καυτερή
-Μπούκοβο ή tabasco ή καυτερή πιπεριά (όσο αντέχετε!!!)
-Ντομάτα και κρεμμύδι (προαιρετικά)
-Πάπρικα γλυκιά
-Ρίγανη (1 κουταλάκι του γλυκού)

Εκτέλεση:
1. Παίρνουμε ένα κομμάτι λαδόκολλα και τοποθετούμε τα κομμάτια της φέτας

2. Από πάνω ρίχνουμε τη ρίγανη, την πάπρικα και ότι καυτερό χρησιμοποιήσουμε

3. Ψιλοκόβουμε την πιπεριά και την απλώνουμε από πάνω

4. Αν θέλουμε βάζουμε λίγη ψιλοκομμένη φρέσκια ντομάτα και λίγο ψιλοκομμένο κρεμμύδι που έχουμε ήδη σοτάρει ελαφρώς και αλατίζουμε.

5. Τυλίγουμε καλά τη λαδόκολλα και τη βάζουμε σε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο, το οποίο τυλίγουμε και αυτό με τη σειρά του

6. Την ψήνουμε σε δυνατό φούρνο για 5-8 λεπτά

7. Την αφήνουμε λίγο να κρυώσει πριν την σερβίρουμε

Καλή Όρεξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου