Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2009

Σαρδέλες Ψητές



Συστατικά:
- Σαρδέλες
- Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
- Ελαιόλαδο
- Λεμόνι

Εκτέλεση:
1. Καθαρίζω τις σαρδέλες απλά βάζοντας τες κάτω από τη βρύση και τρίβω ελαφρά με τα χέρια μου για να φύγουν τα λέπια
2. Τοποθετώ λαδόκολα σε ένα ταψάκι και βάζω τις σαρδέλες από πάνω
3. Ρίχνω από πάνω αλάτι, πιπέρι και ρίγανη και ανακατεύω
4. Ραντίζω ελαφρά με ελαιόλαδο
5. Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο για 30 λεπτά. Ο χρόνος ψησίματος εξαρτάται από το φούρνο και το ελαιόλαδο
6. Τις βάζω σε μια πιατέλα και ρίχνω ελαιόλαδο και λεμόνι


Καλή σας όρεξη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου