Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2009

Ελαφριά Πατατοσαλάτα

Συστατικά:
- 3-4 πατάτες (ανάλογα το μέγεθος)
- 1 μικρό κρεμμυδάκι
- 4-5 κλαράκια μαϊντανό
- αλάτι, πιπέρι
- 2 κ.σ. χοντροκομμένο καρύδι

Για τη σως
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. μουστάρδα
- 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη
- 1 κ.γλ. ρίγανη
- 1 κ.γλ. δυόσμο
- 1/2 κ.γλ. κάρυ
- χυμό από 1 λεμόνι
- αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:
1. Καθαρίζουμε τις πατάτες, τις κόβουμε σε μεγάλους κύβους και τις βράζουμε σε άφθονο αλατισμένο νερό για 20-30 λεπτά (Ο χρόνος βρασίματος εξαρτάται από το μέγεθος)

2. Όσο βράζουν οι πατάτες ετοιμάζουμε τη σως. Τοποθετούμε σε μια κούπα τα υλικά μας και χτυπάμε για ένα λεπτό με το μιξεράκι του φραπέ

3. Τοποθετούμε τις πατάτες σε μια πιατέλα και περιχύνουμε με τη σως

4. Πασπαλίζουμε με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και γαρνίρουμε με τα καρύδια

Καλή Όρεξη!!!


Τέλος να σας υπενθυμίσω:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου