Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2009

Πατέ Ελιάς

Υλικά:
- 1/4 ελιές καλαμών
- 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
- 2 κ.σ. κουκουνάρι
- 1 κ.γλ. ρίγανη
- 2 κ.σ ξύδι
- 2 κ.σ ελαιόλαδο

Εκτέλεση:
1. Καθαρίζουμε τις ελιές από τα κουκούτσια και τις τοποθετούμε στο μπλέντερ

2. Ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά και χτυπάμε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα

Καλή Όρεξη!!!

Πρόταση Σερβιρίσματος:
Συνοδεύεται άριστα με τα αραβικά πιτάκια κομμένα σε μικρότερα κομμάτια!!

Σημείωση:
Διατηρείται στο ψυγείο για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα

Τέλος να σας υπενθυμίσω:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου