Σάββατο, 11 Ιουλίου 2009

Πιπεριές ψητές με φέτα



Συστατικά:
- 3 Πιπεριές κέρατο
- 3 Πιπεριές Φλωρίνης
- 1 μέτριο κομμάτι φέτα με χαμηλά λιπαρά περίπου μισή παλάμη (χωρίς τα δάχτυλα!!!!)
- Αλάτι
- 2-3 κ.σ. ξύδι απλό
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 κ.σ. ψιλοκομμένος μαϊντανός

Εκτέλεση:
1. Πλένω τις πιπεριές, κόβω τα καπάκια τους και τις καθαρίζω από τα σποράκια τους
Τις τοποθετώ σε λαμαρίνα όπου προηγουμένως έχω απλώσει λαδόκολλα και τις ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο για 20 με 25 λεπτά περίπου
2. Τις αφήνω να κρυώσουν, τις ξεφλουδίζω αν χρειάζεται και τις κόβω σε χοντρές ροδέλες
3. Τις αλατίζω, ρίχνω το λάδι, το ξύδι, τη φέτα και πασπαλίζω με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό

Καλή όρεξη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου