Υλικά:
- 150-200 γρ κατίκι
- 3 κ.σ παρμεζάνα
- 2 κ.γλ. ρίγανη
- 1 κ.γλ. δυόσμο
- φρέσκο ψιλοκομμένο βασιλικό
- 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι, πιπέρι, πάπρικα
- 10-12 ελιές καλαμών κομμένες σε ροδέλες
Εκτέλεση:
1. Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε καλά
Καλή Όρεξη!!!
Πρόταση Σερβιρίσματος:
Συνοδεύεται άριστα με τα αραβικά πιτάκια κομμένα σε μικρότερα κομμάτια!!
Σημείωση:
Το κατίκι δεν διατηρείται αναλλοίωτο πάνω από 2-3 μέρες οπότε φροντίζουμε να υπολογίσουμε εκ των προτέρων την ποσότητα που χρειαζόμαστε
Για να δείτε και άλλα ντιπ πατήστε εδώ
Τέλος να σας υπενθυμίσω:
- Αν θέλετε να μην χάνετε τις νέες συνταγές, παρακαλώ κάντε like στην επίσημη σελίδα του blog στο Facebook
- Αν σας άρεσε η συνταγή, κοινοποιήστε τη στους φίλους σας στο facebook
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου