- ΑΡΧΙΚΗ
- ΑΛΜΥΡΑ
- ΓΛΥΚΑ
- ΟΛΑ
- ΑΛΛΕΙΜΑΤΑ
- ΓΚΡΑΝΟΛΑ
- ΚΕΙΚ
- ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ
- ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ
- ΜΗΛΟΠΙΤΑ
- MUFFIN
- ΜΠΑΡΕΣ
- ΜΠΙΣΚΟΤΑ
- ΝΤΟΝΑΤ
- ΠΑΓΩΤΑ
- PANCAKES
- ΤΟΥΡΤΕΣ
- ΦΡΟΥΤΑ
- ΡΟΦΗΜΑΤΑ
- GREEN LIFE
- ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
- ΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ
Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009
Ανοιχτή πίτα από κολοκυθάκια
Συστατικά:
- 3 κολοκυθάκια
- φέτα με χαμηλά λιπαρά (250 γρ περίπου)
- 2 μέτριες πατάτες
- 1 καρότο
- 3-4 κλαράκια δυόσμο
- ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
1. Πλένουμε καλά τα κολοκυθάκια, τα καθαρίζουμε και τα περνάμε από τον τρίφτη. Τα στίβουμε καλά να φύγουν τα περισσότερα υγρά και αλατίζουμε. Τα αφήνουμε στο σουρωτήρι να στραγγίξει και συνεχίζουμε με τα υπόλοιπα λαχανικά
2. Πλένουμε, καθαρίζουμε και τρίβουμε το καρότο και τις πατάτες με τον ίδιο τρόπο
3. Τοποθετούμε τα λαχανικά μας σε μια λεκανίτσα και ρίχνουμε από πάνω τη φέτα και τον ψιλοκομμένο δυόσμο
4. Ανακατεύουμε πάρα πολύ καλά
5. Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα πυρέξ και ψήνουμε για 40-45 λεπτά
Καλή Όρεξη!!!
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Φαίνεται πολύ νοστιμη και εύκολη συνταγή. Θα την δοκιμάσω οπωσδήποτε!
ΑπάντησηΔιαγραφήΔοκίμασε τη και περιμένω σχόλια
ΑπάντησηΔιαγραφή