Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2010

Τορτίγια με πατέ ελιάς και φέτα




Συστατικά:
- τορτίγιες
- πατέ ελιάς
- φέτα με χαμηλά λιπαρά
- ρίγανη

Εκτέλεση:
1. Απλώνουμε σε μία τορτίγια πατέ ελιάς και τρίβουμε από πάνω φέτα



2. Πασπαλίζουμε με ρίγανη και τυλίγουμε. Για να μην ανοίξει βάζουμε μια σταγόνα ελαιόλαδο στην μια άκρη και απλώνουμε με το δάχτυλο μας

3. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 5 λεπτά


Καλή Όρεξη!!!



Σημείωση:

Μπορείτε να το κόψετε σε κομματάκια και να το σερβίρετε ως ορεκτικό

Τέλος να σας υπενθυμίσω:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου