Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2010

Τορτίγια με σολομό




Συστατικά:
- 1 τορτίγια
- 1 φιλέτο καπνιστό σολομό
- 1 μικρό λεμόνι
- 1 μαρουλόφυλλο
- 3 φύλλα ρόκα
- πιπέρι
- ελαιόλαδο


Εκτέλεση:
1.Βάζουμε το φιλέτο σολομού σε ένα πιάτο και ρίχνουμε το χυμό από ένα μικρό λεμόνι (γούστα είναι αυτά – βάλτε λιγότερο αν θέλετε) και τρίβουμε πιπέρι κατά βούληση. Το αφήνουμε για 10 λεπτά περίπου



2.Τοποθετούμε την τορτίγια σε ένα πιάτο. Από πάνω βάζουμε το μαρουλόφυλλο, από πάνω τοποθετούμε το φιλέτο σολομού και τέλος τη ρόκα. Ραντίζουμε με ελάχιστο ελαιόλαδο και τυλίγουμε σε σφικτό ρολό



Καλή όρεξη!!!

Σημείωση:
Αν θέλετε μπορείτε να το κόψετε σε μικρά ρολάκια και να το προσφέρετε ως ορεκτικό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου