Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Τορτίγια με σολομό


Είναι από τα ορεκτικά που πάντα φτιάχνω όταν έχω κόσμο στο σπίτι. Γιατί να μην το κάνω άλλωστε? Αρέσει σε όλους, γίνεται πολύ, πολύ εύκολα και είναι πολύ νόστιμο. Μπορείτε να το μεταφέρετε πολύ εύκολα και να έχετε ένα σνακ μαζί σας όταν είστε εκτός σπιτού.

Συστατικά:
- 1 τορτίγια (χρησιμοποίησα ολικής)
- 1 φιλέτο καπνιστό σολομό
- 1 μικρό λεμόνι
- 1 - 2 μαρουλόφυλλα
- 3 φύλλα ρόκα
- πιπέρι
- ελαιόλαδο

Εκτέλεση:
1.Βάζουμε το φιλέτο σολομού σε ένα πιάτο και ρίχνουμε το χυμό από ένα μικρό λεμόνι (γούστα είναι αυτά – βάλτε λιγότερο αν θέλετε) και τρίβουμε πιπέρι κατά βούληση. Το αφήνουμε για 10 λεπτά περίπου



2.Τοποθετούμε την τορτίγια σε ένα πιάτο. Από πάνω βάζουμε το μαρουλόφυλλο, από πάνω τοποθετούμε το φιλέτο σολομού και τέλος τη ρόκα. Ραντίζουμε με ελάχιστο ελαιόλαδο και τυλίγουμε σε σφικτό ρολό



Καλή όρεξη!!!

Tips:
Αν θέλετε μπορείτε να το κόψετε σε μικρά ρολάκια



Τέλος να σας υπενθυμίσω:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου