Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2010

Πατάτες τηγανητές με λουκάνικα γαλοπούλας



Συστατικά:
- πατάτες
- λουκάνικα γαλοπούλας
- 2 κ.σ ελαιόλαδο
- αλάτι

Εκτέλεση:
1. Πλένουμε, καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες

2. Τις στεγνώνουμε καλά σε μια πετσέτα και με χαρτί κουζίνας

3.Τις βάζουμε στην actifry και προσθέτουμε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε να πάει παντού το ελαιόλαδο και κλείνουμε την actifry

4. Κόβουμε σε φέτες τα λουκάνικα γαλοπούλας και 10 λεπτά πριν ετοιμαστούν οι πατάτες τα ρίχνουμε και αυτά και μαγειρεύουμε για 10 λεπτά ακόμη



Καλή Όρεξη!!!

Τέλος να σας υπενθυμίσω:

2 σχόλια:

  1. στην κατω φωτο ειναι αυτο το τηγανι που διαφημιζει ο Μαμαλακης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι, δεν είναι τηγάνι όμως είναι φριτέζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή